Studio

STUDIOFOTOGRAFERING

 

MIN STIL

Min stil under symboliseras av klassiska och tidlösa porträtt där alla ska få känna sig som sitt vackraste jag. Där vuxna kan slappna av och där barnen känner sig helt trygga. Allt jag gör från det att ni stiger in genom dörren anpassas efter vem just du eller Ni är. Som ni kan se i min portfolio så har jag en enorm förkärlek till fotografier som är stilrena och använder ofta uttrycket “less is more”.

GARDEROB

I studion finns massor av olika kläder till kvinnor och barn. Män kommer lätt undan med ett par byxor, jeans, skjorta eller enfärgade t-shirtar. Vi kvinnor har lite svårare att välja (upplever jag) och detta har genom åren skapat ångest som jag nu arbetar bort genom att erbjuda olika kläder som blir riktigt fina på bild. Hos mig ingår det att få hjälp med styling av främst kläder, men jag har även möjlighet att hjälpa dig med ditt hår under hela fotograferingen.

RETUSCHERING

Full retuschering ingår. Mitt mål är att skapa eleganta, klassiska och tidlösa fotografier med en naturlig känsla, men jag kommer att redigera bilderna så att du tycker om dem. Känn dig fri att titta igenom min portfolio för att få en tydlig bild av vad jag erbjuder.

BOKA

Önskar du boka barnfotografering så rekommenderar jag att du läser lite om de olika stadierna innan du bestämmer vad som passar er bäst;

Paketpriser finner du genom att klicka här.

info@emmelifoto.se