Workshop för fotografer i Medevi brunn

Äntligen har jag bestämt mig och äntligen har jag löst allt det praktiska så att jag kan göra det flera frågat mig om,  ha en Workshop. Jag är utbildad pedagog i botten och saknar faktiskt den delen där jag får möjlighet att inspirera och motivera andra. Under eventet #Modig så fick jag en fantastiskt fin respons på min föreläsning och efter det har jag känt ett ännu större sug efter att få möjlighet att hålla kurser och försöka att inspirera till att kunna leva sina drömmar.

Helgerna 6-7 september och 27-28 september har ni nu möjlighet att går en workshop för mig i en helt makalös miljö- Medevi brunn (Motala)! Jag har drivit Emmelifoto  sedan 1 december 2012 och har sedan den dagen levt på mitt yrke. Redan tidigt förstod jag hur viktigt det skulle vara att jag arbetade aktivt med mitt varumärke och har på bara 1,5 år lyckats forma ett starkt och tydligt sådant.

Jag älskar allt som har med kärlek och känslor att göra. Är en känslomänniska och romantiker ända ut i fingerspetsarna! Förutom det så går munnen på mig i ett och jag älskar att skratta och har roligt!

Mitt fokus har sedan dag ett legat på relationer i alla dess slag. Detta har gjort att jag idag arbetar främst med barnfamiljer och bröllop. Föräldrar som vill ha bilder på hela familjen och som visar det vi aldrig kommer att beskriva med ord för våra barn och brudpar som vill kunna se på sina bilder och känna att jag fångat dem, precis så som dem är. Alla relationer är unika.

Jag lägger min själ i min verksamhet och de bilder jag skapar tillsammans med kunderna. För mig är bakgrunden, klädval, färger och den miljö som skapas under fotograferingen oerhört viktig. Allt jag kan påverka genom god planering och bra kommunikation innan gör jag.

Efter att ha fått förfrågningar om kurser under en längre tid väljer jag nu att erbjuda en helgworkshop, fast helt på mitt sätt. Jag vill inte att ni bara ska få med er bilder hem, jag vill röra om bland era tankar och värderingar. Jag vill att ni ska komma hem och känna er trygga i dem ni är och inse att det är er största styrka.

Ni kommer inte att få ta del av ett färdigt koncept, utan ni kommer att få hjälp att finna er själva, er egna bildstil och varumärke. Jag kommer att dela med mig av min historia och erfarenhet och ser så mycket fram emot att ta del av er!

Först till kvarn gäller och platserna släpps imorgon onsdagen 16 juli kl 10! Då gäller det att maila till bokning@emmelifoto.se

Välja att gå en kurs för 2950 kr eller båda dagarna för endast 4995 kr
inkl boende i fantastiska Medevi brunn och mat i restaurangen under båda dagarna! Det går även bra att dela upp betalningen i upp till 3 månader.

Lördag-  varumärke och personlig bildstil

Denna dag fokuserar vi på ditt varumärke och det som är unikt med just dig. Denna bransch är otroligt tuff och det gäller att stå ut!

Under förmiddagens kommer vi att arbeta, med hjälp av era favoritbilder, för att ta fram det som är typsikt för just ditt varumärke, bildstil och personlighet. Efter lunch kommer vi att fotografera ett kärlekspar och ni kommer att delas in i tre grupper som ansvarar för olika tider under fotograferingen även om alla fotograferar. Ni kommer att jobba med era egna värdeord som vi arbetar fram under förmiddagen.

9-12 Personlig stil, varumärke och värdeord. Gemensamma diskussioner. Alla har med sig 5-10 egna utskrivna favoritbilder som kommer att ligga till grund för de diskussioner och den individuella utvecklingsplan vi gör.

12-13 Gemensam lunch + förberedelse av utrustning

13-16 fotografering av ett kärlekspar i en fantastisk miljö, Medevi brunn.

16-17.30 Vi går igenom de bilder ni tagit och ni får printa ut en egen favorit på plats som innehåller alla era tre värdeord och som är typiskt för ert varumärke.

Detta ingår:
– workshop mellan kl 9-17.30
– lunch+fika
– medlemskap i stängd facebook-grupp under 1 månad efter workshopen för att kunna dela de bilder ni tagit under dagen, diskutera vidare och önska konstruktiv kritik på era bilder

varumärke

Söndag- portfoliofotograferingar

Hur lockar du de kunder som passar ditt varumärke och som du vill jobba med? Vad kan du göra för att visa dina framtida kunder vad som du är bra på och som du vill jobba mer med?

Under denna dag kommer ni att få ta del av hur jag med hjälp av portfoliofotograferingar har skapat ett tydligt varumärke och på ett år har gått från att bli bokad för att jag är en fotograf till att bli bokad för mitt varumärke, den jag är.

9-12 Vad är viktigt att tänka på innan ni börjar planera för en portfoliofotografering och vilka misstag bör jag undvika? Alla får möjlighet att planera en egen framtida portfoliofotografering som ska locka de kunder som ni vill jobba med i framtiden.

12-13 Lunch + vi beger oss till första platsen för fotograferingen

13-16 Ni kommer att få fotografera 2 st kärlekspar i två olika miljöer, beroende på parets personligheter och er bildstil. Ni kommer att delas upp i två grupper där ni innan workshopen, i en stängd facebook-grupp kommer att få önska bakgrund och vad paret ska ha på sig, samt rekvisita. Ni kommer att få argumentera för era val av platser mm. Allt för att ni redan innan worlshopen ska bli medvetna om vad era bilder visar och lockar.

16-17 Gemensam avslutning där vi kikar på det ni skapat under dagen och diskuterar eventuella frågor och funderingar som dykt upp under fotograferingarna.

Detta ingår:
– workshop mellan kl 9-17
– lunch+fika
– medlemskap i stängd facebook-grupp innnan workshopen och 1 månad efter för att kunna dela de bilder ni tagit under dagen, diskutera vidare och önska konstruktiv kritik på era bilder och idéer till framtida portrfoliofotograferingar.

portfolio

Låter det intressant? Tveka då inte för risken är stor att platsen försvinner då. Detta är en fantastisk möjlighet att även nätverka med andra fotografer som är intresserade av och jobbar med samma sak som du!

Read Next